Kartoffelsuppe: til 3-4 personer.
1,5 kg kartofler
400g gulerødder
3 porrer (cirka 240g)
2 store rødløg (cirka 150g)
1 broccoli (cirka 300g)
2 grønsagsbouillon terninger
1 l vand
Krydderier:
Peber
Muskatnød
Start med at skrælle og hakke kartofler, gulerødder, porre, rødløg og broccoli.
Så skal grøntsagerne ned i gryden, grøntsagsbouillongen bliver opløst i en kop med kogene vand og bliver derefter hældt over grøntsagerne sammen med resten af vandet. så skal det stå og koge i 45 - 60 min.
Når det er kogt færdigt tager jeg en stavblender og blender det hele til en lækker cremet og tyk suppe og så putter jeg krydderierne ned i, og så er færdigt.
Velbekomme 🙂(Jeg brugte en 10 L gryde)





Ingen kommentarer:
Send en kommentar