| ||||
(4 personer)
150 g ODENSE Ren Rå Marcipan 1 spsk rørsukker Revet appelsinskal fra økologisk appelsin 1/2 kg jordbær 1 lille mangofrugt 250 g melon i tern 1/4 dl Cointreau eller anden appelsinlikør 1/2 dl friskpresset appelsinsaft 1 bdt. frisk mynte |
Skær marcipanen i tern og vend dem i rørsukker blandet med revet appelsinskal.
Læg marcipancroutonerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 225º C i ca. 8 min. til de er gyldne og sprøde. Halver jordbærrene. Skræl mangofrugten og skær kødet fri fra stenen. Skær mangofrugten i tern og bland dem med jordbær og melon. Hæld cointreau og appelsinsaft over frugten og lad den trække lidt. Drys med frisk mynte og marcipancroutoner og server straks. | |||
Jeg hedder pernille og er 23 år gammel. jeg har en stor interesse for madlavning, jeg gør meget ud af madlavningen til dagligt her hjemme. så maden smager 90% af tiden virkelig godt.
søndag den 21. oktober 2012
Jordbærsalat :D
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar